Sudar autobusa i dva automobila kod Mosta slobode, dvoje povređeno

Šestoro putnika lakše je povređeno u tri udesa na ulicama Novog Sada prethodnog dana.
Sudar autobusa i dva automobila kod Mosta slobode, dvoje povređeno
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, lekarske ekipe intervenisale su nešto nakon 18 časova zbog sudara dva vozila na glavnom putu iz Rumenke prema Bačkom Petrovcu. 
 
Povređeni su 74-godišnji i 65-godišnji putnici koji su, nakon inicijalnog zbrinjavanja i procene lekara da je reč o lakšim povredama, prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Nekoliko minuta kasnije dogodio se sudar dva automobila na uglu Ilariona Ruvarca i Jovana Popovića, u kojem je povređena 58-godišnja žena. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Oko 19:50 dogodio se još jedan sudar, ovog puta dva vozila i autobusa na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta. Povređeni su 35-godišnji vozač autobusa i 21-godišnja putnica u autobusu, koji su, sa naizgled lakim povredama, prevezeni u Urgentni centar. Još jedna osoba, 31-godišnji muškarac, pregledan je na licu mesta, ali nije imao povrede zbog kojih je tog trenutka bilo potrebno da bude prebačen u bolnicu.
  • /

    03.07.2020 10:10
    /
    juce ste pisali o nesreci u ilirskoj.
    ceh probijanja puta i bulevara je poceo da se naplacuje
  • Gagi

    03.07.2020 09:16
    Uzasan nam je saobracaj, bezobrazluk i bahatost. Samo kazne mogu da obuzdaju divljake. Moj kolega je Nemackoj u roku od mesec dana platio 4 kazne za pogresno parkiranje,sledeci mesec je dobio pismo da mora da ide kod psihijatra da dokaze da je sposoban da ucestvuje u saobracaju. Svi u Nemackoj kojima se oduzme dozvola zbog alkohola ili droge moraju da dokazu da nepiju vise. A u Srbiji voze i pijani i drogirani pa nikom nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika