Saobraćajna nesreća kod Žablja, muškarac preminuo na licu mesta

Muškarac A. R. (45) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad - Zrenjanin kod Žablja.
Saobraćajna nesreća kod Žablja, muškarac preminuo na licu mesta
Foto: 021.rs
On je vozio automobil marke "Hjundai", piše Pink.
 
Vozilo je sletelo sa puta i prevrnulo se, a muškarac je preminuo na licu mesta.
 
Istraga je u toku.
  • Helga

    19.04.2021 18:23
    Ozaloscena deca
    Kao da juce bese sve ovo a danas vec razmisljamo o davanju godine i podizanje spomenika. Pokojnog Andjelka i naravno moja deca jos su u soku, svakim danom sve nam je teze. Decija bol i mene boli, nemoguce je vreme vratiti i povratiti izgubljeno.
  • Milorad

    07.07.2020 14:56
    @Jelena

    Ne da sam juče u šoku, nego sam i danas ceo dan u šoku...
    Ne mogu da zaboravim kompletnu scenu i dođem sebi.... Žao mi je čoveka jako....
    Ali moram vam reći, da sam ja juče imao neku neviđenu sudbinsku sreću.
    Jer manje od minuta, pre nego što je sada pokojni čovek naišao, ja sam bio sa te strane puta.... stao sa biciklom na travu pored. Samo da sam malo kasnije došao, sad bih i ja bio pokojni, jer je on autom potpuno zarubio po ivičnjaku i travnjaku pored puta, na kome sam stajao pre nepun minut...
    To ga je i bacilo na suprotnu stranu i sve ostalo zanošenje posle po putu. Takođe je pravo čudo kako je izbegao da ne pokupi i lubeničara koji je stajao tu odmah pored puta, pored traktorske prikolice. Neka mu je večni mir i pokoj, jer je uspeo da nekako izvuče auto iz tih akrobacija i nikog nije povukao sa sobom.
  • Angela

    07.07.2020 14:15
    ☹️☹️☹️
    Strasno. Upravo tog coveka sam juce upoznala radio je sa mojim suprugom i ujutru cujemo poginuo. U soku smo oboje cak i ostali njegovi drugovi sa kime je radio. Upoznala sam ga saljivog punog duha. Suprug se cuo sa njim oko 18 casova i zezao ga nemoj da se ne pojavis na poslu. Jutros ga zvao dva puta da bi od drugog saznao sta se desilo. Sta god da je uzrok strasno mi je zao i neka pociva u miru. Spremao je sinu proslavu za 18 rodj ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika