Žena teško povređena u sudaru kamiona i automobila u Sremskoj Kamenici

Mlađa žena teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu oko 17:15h dogodila u Sremskoj Kamenici.
Žena teško povređena u sudaru kamiona i automobila u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs
Do sudara kamiona i automobila došlo je na skretanju ka Beočinu, posle doma za stare "Konak". 
 
Kako za 021.rs kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći žena je zadobila višestruke teške povrede i, nakon ukazane pomoći, prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. 
 
Teško su povređena i dva mlađa muškarca, a kako navodi dr Krulj, njihove povrede ipak su nešto lakše od onih koje je zadobila žena. Zbrinuti su na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar, na hirurgiju. 
 
U nezgodi koja se, nešto pre 21 čas, dogodila u Ulici Žarka Zrenjanina, lakše je povređen biciklista, pošto je udario u automobil. On je, nakon zbrinjavanja, prevezen u Urgentni centar.
  • Medo

    12.07.2020 18:10
    Raskrsnica
    Gospodo nije baš pijaca kriva neg trava od dva metra koju kose tek u 10 mesecu kad sama padne
  • Duki

    10.07.2020 10:06
    Divlja pijaca
    Ako je već divlja pijaca zašto niko ne reaguje na to što je jedan od pijačara podigao zid od trske i krov pa se dodatno ništa ne vidi? Saobraćajna policija koja često tu prolazi očigledno ne reaguje. Zašto ne obaveste komunalnu policiju da interveniše i ukloni to?! Koliko će još biti sudara i povređenih na toj raskrsnici dok se neko ne seti da reaguje? Osim toga kamioni na tom potezu jure pa je ta deonica puta dodatno opasna. Osvestite se ljudi !!!!
  • Ja

    09.07.2020 13:23
    Pitam se
    Odakle kamion tu kada im je zabranjeno kretanje tim putem odavno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika