Osuđen na šest godina zatvora za mučenje i prebijanje devojke na Podbari

Đ.L. (25) iz Klenja kod Bogatića, optužen za nasilje u porodici, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od šest godina, zbog prebijanja tadašnje devojke I.F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta prošle godine u stanu na Podbari.
Osuđen na šest godina zatvora za mučenje i prebijanje devojke na Podbari
Foto: 021.rs
On je optužen da je 12. marta u podstanarskom stanu u Kosovskoj ulici, u nastupu ljubomore, brutalno pretukao svoju tadašnju devojku, nanevši joj teške povrede. Ona je imala višestruke prelome rebara, probijena joj je plućna maramica, imala je opekotine od pegle i posekotine po nogama. U bolničkoj postelji na Institutu u Sremskoj Kamenici provela je osam dana.
 
Dvadesetpetogodišnjak je, kako piše "Dnevnik", osuđen za nasilje u porodici u sticanju sa teškom telesnom povredom. Sud je okrivljenom za krivično delo nasilje u porodici utvrdio kaznu zatvora u trajanju od godinu i po dana, a za krivično delo teške telesne povrede kaznu zatvora u trajanju od pet godina, te je okrivljenom izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od šest godina.
 
Njemu je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.
 
Na početku suđenja, okrivljeni je rekao da je voleo I.F, da mu je žao što se sve tako dogodilo i isticiao da on nije monstrum i nasilnik.
 
"Nisam kriv i optužnicu ne mogu da priznam, jer se događaj koji je obeležio moj život i život moje porodice nije tako dogodio. Meni je jako žao što je do incidenta uopšte došlo", rekao okrivljeni na početku suđenja i dodao da je od tužioca, kao i od medija, predstavljen kao monstrum.
  • Njujork

    15.07.2020 10:59
    Gari, šta su dođoši napravili od NS-a....
  • Pravnica

    15.07.2020 09:38
    pravopisna greska
    "...osuđen za nasilje u porodici u STICAJU sa teškom telesnom povredom."

    Sticaj krivičnih dela postoji kada jedan učinilac jednom radnjom (idealni sticaj) ili sa više radnji (realni sticaj) učini više krivičnih dela a koja mu se istovremeno sudi.

    Pozzz
  • Komšija

    15.07.2020 09:03
    Malo je
    Malo je!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika