Muškarac teško povređen u udesu na Mišeluku

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac teško je povređen u udesu koji se u četvrtak, nešto nakon 19 časova, dogodio na Mišeluku.
Muškarac teško povređen u udesu na Mišeluku
Foto: 021.rs
Muškarac je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom.
 
Kako za 021 navodi dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, do udesa je došlo prekoputa zgrade RTV i lekarska ekipa je tokom intervencije konstatovala višestruke povrede, a povređenog u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.
  • Novosadjanka

    25.07.2020 10:48
    Ja ne znam zasto odma svu napadate ljude koji se okupljaju na miseluku pa ne znam bas da je neko sa 40 godina bio na miseluku znaci ako neko najebe na miseluku ili cak i u blizini odma cete pljuvati okupljene na miseluku nemam reci a kad se na istom tom miseluku odrzavaju humanitarne veceri onda ih ne hvalite puno cak i onda neki zovu policiju zalosno coveku je mozda pozlilo tokom voznje sto moze svakome da se desi bilo gde
  • Djosa

    24.07.2020 22:58
    Jeftino
    Bolje napraviti pistu za automoto sport nego fudbalski stadion
  • aloooo

    24.07.2020 19:21
    @makarenko
    neće nikad jer među sudijama ima dosta pripadnika raznih motorističkih udruženja(da ne kažem bandi)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika