Motociklista poginuo u udesu na Bulevaru Evrope, istovremeno na istom mestu još jedan pad sa motora

Motociklista S. Đ. (34) iz Bezdana poginuo je u udesu koji se juče oko 19 časova dogodio na Bulevaru Evrope.
Motociklista poginuo u udesu na Bulevaru Evrope, istovremeno na istom mestu još jedan pad sa motora
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, udes se dogodio pre naplatne rampe "Sever", u pravcu ka Subotici.
 
Muškarac je vozio motocikl marke "Honda", a prema prvim saznanjima, izgubio je kontrolu nad dvotočkašem i udario u zaštitnu ogradu. U novosadskoj policiji je za 021 potvrđeno da je ovaj muškarac poginuo na licu mesta, dok je njegova suvozačica M. Đ. (33) lakše povređena.
 
Istovremeno, u neposrednoj blizini, proklizao je motocikl "Suzuki" čiji su vozač i suvozač pali na asfalt. Motociklista D. B. (38) iz Srpskog Miletića zadobio je teške povrede, dok je njegova saputnica I. B. (28) lakše povređena. Kako kaže dr Krulj, njih dvoje su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Klinički centar Vojvodine, na hirurgiju.
  • Јадранка

    28.07.2020 12:51
    Неоспорно је да је већина мотоциклиста веома себична и неодговорна да ми се диже коса на глави од њих. Не јуре они само по великим градовима него и по мањим градовима и селима. То да ли је неко из града или села нема везе са спретношћу управљања мотором. Проклизавање мотора у близини наплатне рампе нема везе за брзином кретања мотора, већ је пропуст надлежних органа.
    Лично познајем овај млади брачни пар и могу да кажем да не спадају у групу несавесних мотоциклиста. Одговорни су родитељи двоје мале деце. Могу само да кажем да је ово велика трагедија за читаву породицу и град. Моје саучешће поводом губитка супруга, оца, сина и доброг човека.
    А Маји желим брз опоравак, физички и психички.
  • Nebojša B

    27.07.2020 16:24
    Juce predvece
    Nesreca se nije dogodila na bulevaru Evrope nego na iskljucenju s autoputa iz pravca Subotice prema Novom Sadu na samoj krivini i covek je izgubio kontrolu nad motorom a na istom mestu jos jedan motociklista je izgubio kontrolu. Prolazio sam i covek je bio prekriven belim carsafom a hitna je ukazivala pomoc ostalima...
    S obzirom sdasu 2 nezavisna motora proklizala na istom mestu uzrok je verovatno u klizavoj podlozi od masnocaa ne u brzini.
    I nije bulevar Evrope uopste nego iskljucenje s autoputa u samoj petlji
  • Mosha

    27.07.2020 15:02
    cudno mi je da se niko ne buni sto redovno posle ponoci svaki dan jurcaju motori na mostu slobode, na dugi ... ja na podbari od ponoci da 2h ih slusam kao roj osa da mi je usao medj ushi... gnusan zvuk... i kako to sad tako moze u ovom gradu, mesecima se zna i cuje da divljaju motori na postovima..i nista se ne preduzima..da li smo mi normalni novosadjani toliko klonuli duhom, toliko smo potisnuti iz price o uredjivanju i upravljanju naseg grada, toliko smo slomljeni i umorni i smoreni da sve trpimo i trpimo.. da ne smemo da dignemo glas za cestit civilizovan gradjanski narod i uredjen miran zivot... ovo je samo jedan primer...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika