Dvoje biciklista povređeno u udesima u Novom Sadu

Novosadska Hitna pomoć imala je u poslednja 24 sata tri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda.
Dvoje biciklista povređeno u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj kaže za 021.rs da su u dve nezgode povređeni biciklisti, a u jednoj žena u vozilu.

U udesu koji se dogodio u 10:37 časova na uglu ulica Futoške i Antona Čehova oborena je biciklistkinja stara 49 godina. Nakon zbrinjavanja na licu mesta Hitna pomoć je ženu prevezla u Urgentni centar.

Druga nezgoda se dogodila 12:52 časova kod Koviljske petlje na autoputu u pravcu Beograd-Novi Sad, gde je povređena žena stara 63 godine koja je prevezena u Klinički centar Vojvodine na dalju dijagnostiku.

Hitna pomoć je intervenisala i u 19:18 časova u Hadži Ruvimovoj ulici kod broja 25. U ovoj nezgodi je oboren biciklista star 36 godina koji je nakon ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar.

  • Aleksandar NS

    29.07.2020 14:41
    @vlada
    Moj IQ da je nula veći je od tvog za 100 a to što te mama i tata nisu vaspitali kako treba je i tvoj i društveni problem, društveni jer ti x vas mnogo je grad i društvo kakvo je trenutno. Nadam se da ćeš nekad imati prilike u oči da mi kažeš to što si napisao a ne da si mi hrabar ovde...Svojom maloumnošću si samo pokazao da sam u pravu sve iz prve objave,odmah na uvrede,odmah lupetanje...upecao si se kao šaran a tu nijedna škola ne pomaže.
    Dodatak, sve i da nisam u pravu (a jesam) odakle tebi pravo da vređaš nekog,jesu li ti to jedini argumenti, jesi li čuo za komunikaciju, razgovor...ili bi odmah da uzimaš pušku u ruke zbog staze i bicikla,različitog mišljenja.....druže imaš li mozga,porodicu,misliš li ima li je i ja? Pola grada bi u rov za najveću glupost, e zbog toga mi kao narod nestajemo. Znam da ćeš verovatno nešto napisati i ne verujem da ću pogledati, ali poenta je da se mi grizemo za gluposti a da bolje neće biti dok sami ne promenimo jer od onih gore nikad nije i neće biti leba. Nadam se ,najiskrenije da je doprlo do tebe jer stvarno ne mislim ništa loše,naprotiv...ovde treba da rastu naša deca i ako mi za decu ne sredimo sve,džabe i pravci i semafori i pedale. Svako dobro!
  • Vlada

    29.07.2020 07:57
    @AleksandarNS

    Čekaj samo malo, jesi li ti to probao da izjaviš da su biciklističke staze UVEK jednosmerne ako se nalaze s obe strane ulice? Uprkos postojećoj signalizaciji i zdravom razumu? Pazi, "gari", ja znam da te zakon uprkos tvom IQ-u prepoznaje kao ravnopravnog učesnika u saobraćaju, ali moraš da se suočiš da je deo problema koje imaš sa ostalim učesnicima isključivo do toga što si debil. Ajd šetaj po travi, nije asfalt za tebe.
  • Mali

    29.07.2020 06:37
    Miš
    Ima bahatih i nerazumnih učesnika u saobraćaju kod svih grupa. Biciklisti treba da uspore gde god ima pešaka, a pešaci treba da koriste isključivo pešačke staze i kada prelaze biciklističku stazu moraju prvo da provere da li prolazi biciklista , a ne da šetaju kao muve bez glave. Najveći problem je kod autobuslih stajališta gde se izleće iz autobusa pravac na stazu bez imalo pažnje. Pešaci su, uglavnom potpuno nesvesni biciklističke staze kada izlaze iz autobusa. Vožnja bulevarom Oslobođenja liči na video igricu. Isti je problem i na semaforima, gde pešaci koriste deo predviđen za bicikliste. Treba više edukovati sve učesnike u saobraćaju i naravno više kažnjavati, odavno smo pokazali da savesti nemamo ne samo u saobraćaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika