Uhapšen jer je fotografisao žene na Štrandu

Sedamdesetogodišnji Novosađanin uhapšen je u ponedeljak jer je na Štrandu bez dozvole fotografisao mlađe žene, saznaje 021.rs.
Uhapšen jer je fotografisao žene na Štrandu
Foto: 021.rs

Prema našim nezvaničnim informacijama, posetioci plaže su prijavili ovog muškarca obezbeđenju Štranda jer im je bilo sumnjivo što fotografiše uglavnom mlađe ženske osobe, nakon čega je zadržan do dolaska policije.

Nakon što je pregledom fotoaparata ustanovljeno da na njemu ima veći broj fotografija mlađih žena, od kojih su neke bile majke sa decom, aparat je zaplenjen i o svemu je obavešten tužilac.

Protiv ovog muškarca je, prema saznanjima 021.rs, pokrenuta krivična prijava zbog neovlašćenog fotografisanja.

Prema navodima na društvenim mrežama, jedan posetilac Štranda je primetio ovog starijeg Novosađanina kako u potaji fotografiše žene, uhvatio ga je i predao obezbeđenju kupališta, a u fotoaparatu bilo je više od 300 fotografija koje su napravljene samo tog dana. Radi se, navodno, o osobi koja je redovni posetilac plaže, koja ima kabinu na Štrandu i koja je i ranije viđana kako šeta plažom s profesionalnim fotoaparatom u rukama.

Komentari 105

  • Štrandaroš

    01.08.2020 08:29
    Istina
    "Fotograf" je na Štrandu decenijama. Nije priveden, dobrovoljno je otišao do obezbeđenja, MUP došao po pozivu, pogledali materijal, nema maloletnih osoba na snimcima! Pitali ga da li je kontaktirao neku od snimljenih osoba, nije! Konstatovali su da nema osnova za bilo kakav postupak. Razišli se na kapiji, čovek otišao kući.
  • /

    31.07.2020 22:03
    /
    @Youtube
    postoje sudski procesi o snimanju kupatila. zabranjeno je
    @fotograf
    nisi ti nikakav fotograf posto nisi upoznat sa odredbama u tvom zanatu.

    a svi ostali imate pileci mozak posto ne mozete da se setite vasih rodjenih komentara na snimanje u promenadi koja je postavila i obavestenje o tome da bi skinula odgovornost sa sebe

    mozete deliti minuse ali tako je kako sam ukucao
  • Bubasinter

    31.07.2020 12:25
    Bez naslova
    Secam se coveka kada se sredinom sedamdesetih zabavljao sa jednom od najlepsih novosadjanki.I bili su vrlo zgodan par.Sta se u medjuvremenu desilo,ne znam.Znam samo da mu niko na javnoj povrsini ne moze oduzeti pravo da fotografise.Naravno,ako te fotografije ne zloupotrebljava,a to je vec zakonom regulisano.Coveka su izblabirali,pa ako se dokaze i krivica,trebalo je to uraditi sa vise stila.Jer sta ako se dokaze njegova nevinost,ko ce ga oprati u gradu u kome je rodjen i gde ga poznaje hiljade ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika