Žena teško povređena na Grbavici, lančani sudar kod "Daltonke"

Tridesetjednogodišnja žena zadobila je povrede opasne po život nakon što ju je, sinoć oko 22 časa, udario automobil u Ulici Danila Kiša na Grbavici.
Žena teško povređena na Grbavici, lančani sudar kod "Daltonke"
Foto: 021.rs
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, nezgoda se dogodila u Danila Kiša ispred broja 36. 
 
"Žensku osobu oborio je automobil i ona je zadobila politraumatske povrede, teške, opasne po život. U svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar na hirurgiju, radi dalje dijagnostike", poručuje dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći.
 
Tokom jučerašnjeg dana dogodile su se još četiri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno šest osoba.
 
Nešto posle 11 časova na autoputu Subotica - Novi Sad, posle naplatne rampe ka Novom Sadu, povređene su dve žene u sudaru dva automobila. 
 
Oko 13 časova na parkingu Tržnog centra "Big" došlo je do sudara dva vozila i tom prilikom je povređena tridesetčetvorogodišnja žena i tridesetpetogodišnji muškarac. 
 
Na Bulevaru oslobođenja, kod Daltonke, u 15:30 časova došlo je do lančanog sudara četiri vozila, a povređen jedan četrdesettrogodišnji muškarac. 
 
U popodnevnim satima na kružnom toku koji povezuje Bulevar patrijarha Pavla i Bulevar Evrope, sudarili su se automobil i skuter. Povređen je dvadesetsedmogodišnji vozač skutera. 
 
Svi povređeni su zadobili lakše povrede i nakon inicijalnog zbrinjavanja su prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • BIG

    04.08.2020 10:58
    Crna tačka Novog Sada. Najopasnije mesto u saobraćaju u gradu, sa najvećim brojem nesreća. Bolidima koji izazovu sudar na parkingu BIGA bi preporučljivo bilo oduzeti trajno sposobnost upravljanja motornim vozilom.
  • Novi Sad

    04.08.2020 09:43
    nije onaj stari
    Novom Sadu je pod hitno potrebno poboljšanje bezbednosti, pojačana kontrola saobraćaja, nadzor kriminala s obzirom na činjenicu da sa porastom broja stanovnika evidentno postaje veoma nebezbedan grad za život i polako će se pošteni ljudi oseliti iz našeg dragog Novovg Sada, Novi Sad nije ono što je nekad bio...
  • Bahati sofer

    04.08.2020 09:33
    Vest ce biti kad prodje jedan dan bez nesrece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika