Biciklisti i pešak povređeni na novosadskim bulevarima u razmaku od 20 minuta

Dvojica biciklista i jedan pešak povređeni su u tri udesa koja su se proteklog dana dogodila na ulicama Novog Sada.
Biciklisti i pešak povređeni na novosadskim bulevarima u razmaku od 20 minuta
Foto: 021.rs
Prema rečima dr Zorana Krulja iz novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa je intervenisala sinoć oko 19:40 časova na uglu Bulevara Evrope i Ulice Janka Veselinovića zbog 68-godišnjeg bicikliste. 
 
On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.
 
U drugoj intervenciji je jutros oko šest sati 58-godišnji biciklista je pao sa bicikla. Nakon što ga je lekarska ekipa zbrinuta i prevezla na dalju dijagnostiku u Urgentni centar, dvadesetak minuta kasnije zbrinula je i povređenog pešaka prekoputa Bazara. 
 
Na ovoj lokaciji, na Bulevar Mihajla Pupina oboren je 74-godišnji muškarac i nakon intervencije je, dodaje dr Krulj, prevezen u Urgentni centar.
  • Imenko

    12.08.2020 07:33
    I u WC bi isli autom kad bi mogli
  • Mastodont

    10.08.2020 12:07
    @@

    Jedva čekam da me 'pokupi' jedna takva guska, uvek je lepo uzeti naivčinu olakšati za 300-400 hiljada odštete.
  • @Rade

    10.08.2020 10:38
    Odakle ti ideja da je električnim trotinetima dozvoljeno da idu trotoarom? A biciklisti malo i ginu, koliko su bahati i pusti i koliko ništa ne poštuju. Bilo bi ih mrtvih svaki dan da na njih ne paze svi drugi učesnici u saobraćaju. Nema dana da nekom idiotu na biciklu ne zakočim, a da sam ga pokupila njegova bi bila apsolutna krivica, bukvalno mi više nije ni žao kad pročitam da je neki negde postaradao. Ubedljivo su najgori učesnici u saobraćaju od svih drugih kategorija. A što se tiče vožnje po trotoaru, vidi se koliko je to loša ideja tamo gde nije odvojena bici staza, nego samo nacrtana, kao u Narodnog Fronta. Pešaci se šunjaju uz zid i bore za goli život, kako ovi divljaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika