Priveden napadač na novosadskog aktivistu, Vujić kaže za 021 da ga dobro poznaje

Novosadska policija privela je 22-godišnjeg Novosađanina zbog sumnje da je sinoć napao aktivistu Milana Vujića.
Priveden napadač na novosadskog aktivistu, Vujić kaže za 021 da ga dobro poznaje
Foto: 021.rs
Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nanošenje telesnih povreda, kažu u policiji, bez davanja inicijala osumnjičenog.
 
U policiji dodaju da su mladiću konstatovana dva preloma kostiju lica u Urgentnom centru.
 
Podsetimo, kako je 021 pisao, Milan Vujić napadnut je sinoć oko 22:30 časova na Bulevaru Evrope, navodno zbog stavova iznetih na Tviteru.
 
On je trenutno u Kliničkom centru Vojvodine i čeka operaciju.
 
Milan Vujić: Znam ko me je napao
 
Milan Vujić kaže za 021 da čeka operaciju koja je zakazana za sutra ujutru. Na pitanje 021 da li poznaje muškarca koji ga je napao, on kaže da ga i te kako zna.
 
"To mi je drug iz detinjstva i i nije mi jasno šta se dogodilo da digne ruku na mene. On se nalazi na izbornoj listi stranke Istina na lokalnim izborima. Kad je krenuo da mi prilazi, ja sam zaista mislio da je želeo da mi se javi jer se dugo nismo videli. Nisam očekivao batine. Ne sećam se ni šta sam pisao, ali znam da njega nikad nisam imenovao. Šta god da je video na društvenim mrežama, izgleda da je čekao da me vidi negde pa da to nešto 'dođe na naplatu'", priča Milan Vujić za naš portal.
  • BM

    10.08.2020 21:59
    I ja sam bio na toj listi
    Pošto sam i ja bio na toj listi, želim da se objave bar inicijali uhapšenog napadača i da istraga utvrdi okolnosi i razloge ovog sukoba. Potpuno je nekorektno izneti neku tvrdnju, bez da se zna ko je u pitanju zato što su tako svi koji su bili na listi dovedeni u neprijatnu situaciju da je na njih bačena sumnja,. Takodje, ako se tvrdi da je politička pozadina iza ovoga onda se to mora i dokazati, a ne da je sve ostalo na rekla kazala. Tražim da policija ovo istraži u potpunosti i da se zna šta se i zašto dogodilo.
  • Petar

    10.08.2020 19:02
    Trol
    Sudjenja bez advokata se dogadjaju u Vucicevo vreme, normalno da trol troluje
  • @Sloba53

    10.08.2020 18:26
    Onda Vam nedostaje maštovitosti, gospodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika