Motociklista povređen u padu sa motora u Kralja Petra, na Limanu oboren pešak

U Novom Sadu se u sredu dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je bilo povređenih.
Motociklista povređen u padu sa motora u Kralja Petra, na Limanu oboren pešak
Foto: 021.rs
Oko 9:15h, na Limanu 3, na uglu Šekspirove i Ulice Narodnog fronta, oboren je pešak. Sedamdesetdevetogodišnji muškarac je, nakon ukazane prve pomoći, prevezen na hirurgiju Urgentnog centra, kaže za 021 doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći. 
 
Na Beogradskom keju, na uglu sa Ulicom episkopa Visariona, oko 11:30h, dogodio se udes u kojem je povređena 32-ogodišnja žena, dok je oko 15:15h, na Bulevaru kralja Petra I, 47-ogodišnji muškarac povređen u padu sa motora. Oni su takođe, posle ukazane pomoći, prevezeni u Urgentni centar.
 
Na Telepu, na uglu ulica Petefi Šandora i Gorana Kovačića, oko 18:15h došlo je do sudara u kojem je tridesetogodišnja žena u devetom mesecu trudnoće pretrpela stres i njoj je ukazana pomoć na licu mesta.
 
Skoro u isto vreme jedna biciklistkinja povređena je kod Spensa, u Ulici Maksima Gorkog. Ekipa Hitne pomoći je ženu staru 45 godina, povređenu pri padu sa bicikla, nakon ukazane pomoći, prevezla na hirurgiju Urgentnog centra.
  • Vlada

    18.08.2020 10:39
    @Miran Ivkovic

    Znaš šta je rešenje? Pali kući pa tamo promoviši zakone Saudijske Arabije.
  • Neces ti meni

    13.08.2020 08:48
    Istinska nocna mora je biti ucesnik ovdasnjeg saobracaja.
    Bahatost, nekultura, inacenje, primitivizam..
  • Miran Ivkovic

    13.08.2020 08:25
    Crikvenicka ulica 32
    Kad sam pre neki dan prijavio Saobracajnoj nasilnicku voznju motorista na 3 kotaca rekli su da nemogu nista. Toliko o tome kad kazu prijavite svakog prekrsioca. Dao sam tablice BP i slike i video. Nije cudno da gaze decu i pesake i ubijaju kad nema 1 Saobracajnog na ulicama. Dali ste i kada vidjeli? Ajde recite mi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika