Tridesetogodišnjak teško povređen u sudaru kamiona i automobila na Limanu

Muškarac star oko 30 godina teško je povređen u sudaru kamiona i automobila koji se dogodio juče oko 15 časova na uglu Bulevara cara Lazara i Šekspirove ulice.
Tridesetogodišnjak teško povređen u sudaru kamiona i automobila na Limanu
Foto: 021.rs
Povređeni muškarac vozio je automobil. 
 
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, on je nakon inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.
 
Tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda. Biciklistkinju (60) je oborio automobil na uglu ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke. Ona je zadobila lakše povrede i nakon zbrinjavanja na mestu udesa prevezena u Urgentni centar. 
  • Dusan

    19.08.2020 13:39
    Grade se zgrade
    Moraju kamioni da dovoze materijal na gradiliste. Jednu zgradu dizu u Puskinovoj a jos jednu krecu i u Tolstojevoj. To je mozda odgovor sta kamion trazi na reskrsnici kod limaske pijace. Auto je udario u kamion iz trake koja ide pravo ka Merkatoru a kamion je bio u traci za skretanje levo u Puskinovu. Prolazio sam tuda dok je trajao uvidjaj. Zasto je vozac auta udario u kamion to je pitanje. Svakako svi ucesnici u saobracaju moraju biti oprezni, od pesaka do vozaca kamiona, o tome ne treba ni raspravljati.
  • Bojan

    19.08.2020 09:55
    @Vlada

    Ne dečko, može on odmah da postavi to pitanje. Ako nije zabranjeno, zašto nije zabranjeno?
  • Vlada

    19.08.2020 09:29
    @Gagi
    Ugao Bulevara Cara Lazara i Šekspirove, lepo kaže u tekstu. Pokaži mi gde ima postavljen znak da je teretnim vozilima zabranjeno tuda da saobraćaju. Kad ga budu postavili, onda i ti možeš da postaviš ovo pitanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika