FOTO: Automobil se prevrnuo na Podbari, petoro povređeno

Petoro građana je lakše povređeno u sudaru dva automobila danas oko 17 sati na uglu ulica Jug Bogdana i Tekelijine na Podbari.
FOTO: Automobil se prevrnuo na Podbari, petoro povređeno
Foto: 021.rs

Kako za 021 kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, oni su intervenisali na poziv policije, a samo jedan muškarac prevezen je u Urgentni centar.

Iz vozila koje se prevrnulo od jačine udarca lakše povrede zadobio je par - žena od 37 godina, muškarac od 39 godina i njihova sedamnaestogodišnja ćerka.

U drugom vozilu povređen je vozač od 44 godine, te je prevezen na dalje lečenje, dok je drugi muškarac od 36 godina zbrinut na licu mesta.

Više detalja i okolnosti saobraćajne nezgode očekuje se nakon uviđaja policije.
  • Podbarac Original

    24.08.2020 16:11
    Sasvim uobicajeno
    Ovoga ce biti sve vise,Podbara je totalno unistena urbanisticki i saobracajno,kao i jos neki delovi grada,nismo bolje ni ocekivali od debila i korumpirane vlasti.Sve je dozvoljeno,povecanje spratnosti,bez ikakvog parkinga,promena smera u mnogim ulicama,parkiranje gde ko stigne i moze,prenaseljenost,znakovi zaklonjeni,i onda dva debila kao ovi se nadju u jednoj tacki pa je karambol neizbezan,jedan je vozio kontra smerom a drugi nije postovao prvenstvo prolaza.Treba da napomenem da je cela Podbara pod rezimom zone usporenog saobracaja od 30 na sat osim Almaske i Gunduliceve,ali nas to nece spasiti,zivot je postao nemoguc.Samo pogledajte zgradu koja se zida na uglu Marka Miljanova i Kososvke koja je dobila povecanje spratnosti na P+7 a u stvarnosti ima 9 etaza,sto znaci samo pare,pare,pare......koje nam situaciju kvare.
  • Bo

    23.08.2020 14:15
    Raskrsnica
    Jedan vozio u kontrasmeru jednosmernom,drugi usao opusteno u ukrstanje sa ulicom koja ima prvenstvo prolaza...drugacije nije ni moglo
  • Panonimus

    23.08.2020 12:41
    @/
    To što Vi ne razumete mene, ne znači da ja ne razumem Vas, niti da se ne slažem sa Vama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika