VIDEO: Privedeno više učesnika masovne tuče u autobusu GSP-a na Futoškom putu

Novosadska policija privela je više osoba osumnjičenih da su učestvovale u incidentu koji se sinoć oko ponoći dogodio nedaleko od garaže GSP-a na Futoškom putu.
Prema informacijama 021.rs iz izvora bliskog istrazi, u incidentu je više osoba zadobilo udarce, ali je zapravo povređen samo jedan 15-godišnjak, čije su povrede okarakterisane kao lake. Dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći naveo je za 021 da su povređena dva maloletnika.
 
Jedan maloletnik je nakon što je zadobio povrede hladnim oružjem otrčao i sakrio se, pa ga je ekipa hitne pomoći pronašla u Ulici Antuna Urbana. Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i prevezla u Dečiju bolnicu na hirurgiju. Kako navodi Krulj, drugi maloletnik (16) takođe je prevezen u Dečiju bolnicu na hirurgiju. 
 
 
Podaci iz istrage govore da je jedna grupa mladića došla kolima iz pravca Veternika i na Futoškom putu zaustavila autobus GSP-a koji išao istim pravcem, upala unutra i došlo je do sukoba ove dve grupe, prilikom čega je zapaljena i jedna baklja. Mada su se pojavile glasine da je pokušano paljenje utobusa, u policiji za 021.rs navode da prvi podaci iz istrage govore da to nije bila namera počinilaca, već da je baklja samo ubačena u autobus i napravila manju štetu na podu vozila pre nego što se ugasila. 
 
Da u autobusu GSP-a nije bilo ozbiljnije štete za 021.rs potvrđeno je i u GSP-u.
 
Dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo, a policija radi i na identifikaciji svih počinilaca.
 
Inače, istovremeno je došlo do udesa na istoj lokaciji. Dva vozila su se sudarila dok su prolazila pored mesta incidenta, a tom prilikom povređena su tri muškarca, starosti 24, 25 i 40 godina. 
 
Oni su zbrinuti na licu mesta. Na dalju dijagnostiku u Urgentni centar prevezeni su muškarci starosti 24 i 40 godina, dok je dvadesetpetogodišnjak upućen na kućno lečenje sa uputom u slučaju pogoršanja situacije. 

Komentari 121

  • ludilo

    28.08.2020 20:13
    Kako roditelji da budu krivi kad su jos gori od decurlije
  • onako

    28.08.2020 19:19
    @Original Veternik
    stvarno mi zao sto vam ocevi nisu bili sve sami akademici i nobelovci, mozda bi bilo manje gluposti, inace znamo sto ste hrabri, naidju dva voda policije i bezite kao zecevi
  • Baka

    28.08.2020 17:13
    Vaspitno popravni dom
    Sinko moj jednu roditeljsku zavrni i u zatvor na koristan rad, pa da vidis bice mirni ko makovo zrno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika