Na ulici u Novom Sadu prišao prolaznici i otrgao joj s vrata zlatne lančiće

Novosadska policija uhapsila je L. K. (18) zbog teške krađe.
Na ulici u Novom Sadu prišao prolaznici i otrgao joj s vrata zlatne lančiće
Foto: Pixabay
Sumnja se da je na ulici prišao sa leđa 41-ogodišnjoj ženi i otrgao joj sa vrata dva zlatna lančića.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • susi

    27.08.2020 22:43
    lopovi
    Daj boze da ih droga netera na kracu i lopovluk.nerasnik ce uraditi svasta samo da bi se doceoao love.ali radnik nikad nije bio gladan.
  • Nebro

    27.08.2020 22:21
    sendvic mafija
    Radi se za 34000 rsd,plata smanjena nema posla zbog uvedenih mera! Kirija i troskovi stana 24000rsd,patike se raspale ide zima racuni rastu,jos decu ako imate.... Svi vi koji mislite da vas se ne dotice ovo stanje grdno se varate,gladan covek ide i uzima tamo gde vidi da ima,od postenog rada ne moze da se zivi. Naravno da ne podrzavam nasilje ali je usko povezano sa gladi. Opasna je nemastina u drustvu ne zavaravajte se,lepo se zivi samo na pinku i drzavnim jaslama.
  • Bro

    27.08.2020 14:56
    nebro
    Glad? Teška reč. Nemaština postoji - i prava umišljena. Pribojavam se da je ova poslednja prisutnija. Sad nedostaje da se neko oglasi i sravni stanje kod nas sa Švedskom, Norveškom, Danskom, Nemačkom...Ostatak čovečanstva nije dostojan poredjenja sa Srbijom. Objašnjavati (pravdati) lopovluk i nasilje time što u Srbiji "vlada" glad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika