Četiri osobe povređene u udesima na Bulevaru oslobođenja, Keju i Klisi

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u poslednja 24 časa u Novom Sadu.
Četiri osobe povređene u udesima na Bulevaru oslobođenja, Keju i Klisi
Foto: 021.rs
Jedna biciklistkinja (69) povređena je kada je u 11:45h na nju naleteo automobil na Bulevaru oslobođenja, ispred broja 69. Doktor Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021 da je žena zbrinuta na licu mesta, te da je nakon ukazane pomoći prevezena u Urgentni centar. 
 
Povrede koje su zahtevale dijagnostiku i lečenje u Kliničkom centru Vojvodine zadobila je i žena (58) koja je kao pešak oborena u 16:25h na uglu Sentandrejskog puta i Savske ulice.
 
U padu sa motora koji se dogodio posle tri ujutro na Beogradskom keju u blizini fakulteta, povređena su dva muškarca, jedan dvadesetdvogodišnjak i jedan dvadesetčetvorogodišnjak. Dve ekipe Hitne pomoći izašle su na teren, a povređeni mladići su nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni su u Urgentni centar.
  • onda ?

    02.09.2020 02:13
    samo pitam
    sedi li naša saobraćajna u kancelarijama i čeka da im neko prijavi šta se dešava na ulicama ili dreždi napolju i uvodi neki red u saobraćaju? Za šta primaju plate kad svaki dan neko nekog u saobraćaju ubogalji?
  • Александар

    01.09.2020 10:17
    Брзина врлина
    А увиђај на кеју народна милиција обавља јутрос у пола 7...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika