Četvoro povređeno u udesima na Novom naselju, Limanu i Detelinari

Četiri osobe povređene su u tri udesa koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.
Četvoro povređeno u udesima na Novom naselju, Limanu i Detelinari
Foto: 021.rs

Dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći navodi za 021 da se prva nezgoda dogodila u 9:27 časova kod crkve na Bulevaru Jovana Dučića, gde su se sudarila dva vozila. Žena stara 49 godina je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar, dok je muškarac star 63 godina pregledan na licu mesta i nije bilo potrebe da ide u bolnicu.

U drugoj nezgodi koja se dogodila u 11:52 časova na uglu Narodnog fronta i Šekspirove ulice na Limanu III u sudaru motora i automobila oboren je motociklista star 38 godina. Ekipa Hitne pomoći ga je pregledala na licu mesta i dala mu uput za Klinički centar Vojvodine ukoliko oseti neke simptome.

Treća nezgoda se dogodila u 23:30 časova na uglu Rumenačke i Bulevara kralja Petra I gde je oboren biciklista. On je u svesnom stanju sa težom povredom prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

  • svaki dan

    07.09.2020 10:41
    jedno isto
    GU za saobraćaj i puteve ne haje, a vi dršte se ... i pazite da ne naljutite nekog redara u saobraćaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika