Nastavlja se suđenje za ubistvo Vojislava Škrbića u centru Novog Sada

Nastavak suđenja za ubistvo Vojislava Škrbića 2014. godine u restoranu "Gondola" u centru Novog Sada, zakazano je za utorak, 8. septembar u novosadskom Višem sudu.
Nastavlja se suđenje za ubistvo Vojislava Škrbića u centru Novog Sada
Foto: 021.rs

Ovo je nastavak ponovljenog dokaznog postupka, koji je počeo krajem pretprošle godine protiv Miloša Buhe (49), osuđenog za saučesništvo u ubistvu.

Suđenje je prethodno odloženo polovinom jula zbog zdrastvenih tegoba okrivljenog, dok je na pripremnom ročištu u martu ove godine Miloš Buha, nezvanično, ostao pri svojoj odbrani iznetoj u sudu. Okrivljeni je tvrdio da je tog dana mnogo pio, jer je saznao da mu je supruga trudna, negirajući da je svojim telom štitio Dušana Buhu, koji je okrivljen da je ubio Škrbića hicima iz pištolja.

Podstimo, Škrbić je ubijen 2014. godine i Dušan Buha je okrivljen da ga je ubio hicima iz pištolja, dok je Miloš Buha navodno pomogao tako što je prvi u lokalu prišao Škrbiću i počeo sa njim da razgovara, nakon čega ga je Dušan upucao.

Miloš i Dušan nisu u srodstvu, ali dele isto prezime.

Dušan Buha je osuđen na 18 godina, a Miloš Buha na 17 godina zatvora pre poništenja presude i sada mu se ponovo sudi.

  • g pen

    07.09.2020 10:09
    2014?! Vi ste svi kreteni.
  • Verujem

    07.09.2020 10:06
    Boško bi se odrekao takvih prezimenhaka
  • Misko-NS

    07.09.2020 09:23
    Info

    Kako je moguce da je Dusan Buha dobio vecu kaznu, a nije pucao, niti je cvrsto dokazano da je bio nalogodavac nego je to bila slobodna sudijska procena, sto i jeste tako, i ovo je prvi slucaj u nasem sudstvu da nalogodavac dobije vecu kaznu od samog ubice ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika