Nastavljeno suđenje za ubistvo Vojislava Škrbića u centru Novog Sada

Glavni pretres u novosadskom Višem sudu u ponovljenom postupku protiv Miloša Buhe, prvobitno osuđenog na 17 godina zatvora za saučesništvo u ubistvu Vojislava Škrbića 2014. godine u restoranu "Gondola", održan je juče.
Nastavljeno suđenje za ubistvo Vojislava Škrbića u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Na pretresu su čitane izjave svedoka, a za sledeće ročište je predviđen uvid u snimke sigurnosnih kamera s mesta događaja, što je bilo planirano da se obavi juče, ali je projektor u novosadskom sudu bio ustupljen za drugi postupak, piše "Dnevnik". 
 
Sledeće ročište je 27. oktobra.
 
Suđenje je prethodno odloženo polovinom jula zbog zdrastvenih tegoba okrivljenog, dok je na pripremnom ročištu u martu ove godine Miloš Buha, nezvanično, ostao pri svojoj odbrani iznetoj u sudu. Okrivljeni je tvrdio da je tog dana mnogo pio, jer je saznao da mu je supruga trudna, negirajući da je svojim telom štitio Dušana Buhu, koji je okrivljen da je ubio Škrbića hicima iz pištolja.
 
Podsetimo, Dušan Buha je okrivljen da je 2014. godine Vojislava Škrbića ubio hicima iz pištolja, dok je Miloš Buha navodno pomogao tako što je prvi u lokalu prišao Škrbiću i počeo sa njim da razgovara, nakon čega ga je Dušan upucao.
 
Miloš i Dušan nisu u srodstvu, ali dele isto prezime.
 
Dušan Buha je osuđen na 18 godina, a Miloš Buha na 17 godina zatvora pre poništenja presude i sada mu se ponovo sudi.
  • Zbogom otadžbino

    30.10.2020 14:03
    Sad ili nikad?
    Stepa
    Komšija
    Ja sam iz sela odakle je i taj buha. Čovek je ceo život bio problematičan i želeo da bude neko. Neko se radja i budeš to od malih nogu, a on niti je bio neko niti će biti, pokojnika nisam lično poznavao ali sam čuo sve pozitivno o tom momku.

    Koji si ti debil!
  • Baki

    11.09.2020 14:48
    Rispekt
    Vojo, laka ti crna zemlja. A dušmane će stići zaslužena božija kazna.
  • Sudija Dred

    10.09.2020 18:03
    Eto tako
    Za ovog čitaoca što se razume u Legende. Obično takve ljude ne zanimaju članci poput ovog I meni lično se povraća od licemernih ljudi poput ovog jako ih je puno. Čestitam klincima koji su osvojili medalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika