UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Prebio mladića ispred lokala u Novom Sadu pa mu onesvešćenom lomio ruke

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kojem se vidi kako jedan mladić, navodno u Novom Sadu, brutalno prebija drugog, a potom mu, dok ovaj leži bez svesti, lomi ruke.
To se, navodno, dogodilo ispred lokala na Bulevaru oslobođenja.
 
Na snimku koji od juče kruži društvenim mrežama vidi se kako jedan mladić sedi na drugom, koji je oboren na zemlju, i pesnicama ga udara u glavu. Nakon izvesnog vremena, pretučeni je izgubio svest, a napadač mu je zatim izlomio ruke.
 
Za sada se ne zna gde se i kada to desilo, a policija se još nije oglasila o ovom slučaju.
 

Komentari 205

  • GURI

    14.09.2020 20:03
    Pravi KRVOLOK!!!
  • Profesor

    14.09.2020 18:54
    Vucic tuce maduca
    Samo kriminalci drze kockarnice, jer niko to drugi posten ne moze da drzi. Oni daju da se kockas i zaduzujes. I onda kad nemas da vratis novac ovako biju.
  • Viktorija

    14.09.2020 11:11
    Max bet
    Da li se oglasila kompanija Max bet ili kako god da se zove, u kakvoj je vezi Kontić? Pišu da je direktor. Šta je sa firmom koja radi obezbeđenje? Da li se ona oglasila povodom događaja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika