Klinički centar Vojvodine: Prebijeni mladić primljen sa teškim povredama i višestrukim prelomima, hitno zbrinut i pušten na kućno lečenje

Klinički centar Vojvodine navodi večeras za 021 da je 24. avgusta u Urgentni centar, u večernjim satima, primljen M. M. (28) sa teškim telesnim povredama.
Klinički centar Vojvodine: Prebijeni mladić primljen sa teškim povredama i višestrukim prelomima, hitno zbrinut i pušten na kućno lečenje
Foto: 021.rs
Kako dodaju, M. M. je u Urgentni centar primljen sa prelomom podlaktice, višestrukim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. 
 
"Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", poručuju u KCV na pitanja 021 o prijemu mladića koji je brutalno pretučen navedenog datuma.
 
Za napadačem, Ivanom Kontićem, policija traga, a radi se i na raspisivanju Interpolove poternice.
 
Detaljnije o reakcijama nadležnih u policiji čitajte OVDE.
  • Vesna

    13.09.2020 19:54
    Po službenoj dužnosti...
    Policija ne radi svoj posao, ne izlaze po pozivu iz bolnice...
  • penzioner

    13.09.2020 13:43
    A zasto na kucno lecenje? Kao, nije ugrozen, ili lakse telesne povrede. Sta god, jadan smo mi narod, jadna nam deca i unucici.
  • Novosađanin

    13.09.2020 10:32
    Botovi
    Botajte negde drugde, vucibatine jedne... Valjda će vam se jednom zgaditi od čega hleb zarađujete. Niži ste oblik života od crva kog je g***o izrodilo... Lupati minuse na komentare sa imenima vaših vođa... ccc... Jako jadno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika