MUP: Na društvenim mrežama lažni navodi da je pretučeni mladić preminuo; U KCV za 021 kažu da je na kućnom lečenju

MUP je saopštio da su se na društvenim mrežama pojavili netači navodi da je dvadesetosmogodišnji mladić koji je pretučen u Jevrejskoj ulici preminuo.
MUP: Na društvenim mrežama lažni navodi da je pretučeni mladić preminuo; U KCV za 021 kažu da je na kućnom lečenju
Foto: 021.rs
"Apelujemo još jednom na sve da ne šire netačne informacije, uznemiravaju javnost i otežavaju rad nadležnim institucijama", navodi MUP.
 
Podsećamo da su iz Kliničkog centra Vojvodine sinoć za 021.rs naveli da je 24. avgusta u Urgentni centar, u večernjim satima, primljen M.M. (28) sa teškim telesnim povredama.
 
Kako dodaju, M.M. je u Urgentni centar primljen sa prelomom podlaktice, višestrukim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. 
 
"Nakon hitnog zbrinjavanja, on je otpušten na dalje kućno lečenje", naveli su u KCV na pitanja 021.
 
Za napadačem, Ivanom Kontićem, koji je pretukao mladića i lomio mu ruke, policija traga, a radi se i na raspisivanju Interpolove poternice. Kontić je član obezbeđenja kladionica MaxBet, a detaljnije čitajte OVDE.
  • nikola

    13.09.2020 19:46
    и шта сад
    Битно је што је неко објавио да је дечко преминуо, а не што им је извршиоц "познат полицији" ПОБЕГАО. Боље рећи ОДШЕТАО.
  • Nole

    13.09.2020 18:58
    Dno dna u jednoj banana drzavi
  • Ognjen

    13.09.2020 17:15
    @Zdrav razum
    Tebi je normalno da na ulici bilo kome lome ruke, sake, potkolenice, nadlaktice? Probaj malo da preispitas svoj sistem vrednosti! Jel imas ti razuma kada opravdavas lomljnje ruku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika

Novosađanin uhapšen zbog oružja i droge

Novosadska policija uhapsila je A. B. (56) iz ovog grada, zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.