Parović: "Profesionalci" iz policije me nisu pitali ni odakle mi snimak brutalnog prebijanja

Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta, koji je objavio snimak brutalnog prebijanja u Jevrejskoj ulici, ukazuje da ga policija nije kontaktirala i pitala odakle mu snimci i zašto ih je javno objavio.
Parović: "Profesionalci" iz policije me nisu pitali ni odakle mi snimak brutalnog prebijanja
Foto: Pixabay
Parović navodi da je snimke objavio "sa ciljem da javnost Srbije upozna sa time da nam društvo i država klizaju u divljaštvo u kojem kriminalne bande povezane sa vlasti odlučuju o životu i smrti". 
 
Ocenjuje da je "narodski rečeno, ganjajući lisicu isterao vuka, jer kada se javnost podigla i izvršila pritisak na institucije postalo je vidljivo da je bez dileme u ovom slučaju bilo zataškavanja i prikrivanja krivičnog dela što je i potvrdilo opravdanost mog političkog čina pritiska na vlast".
 
"Direktor policije i načelnik PU Novi Sad su juče javnost obavestili kako je policija vrhunski profesionalno sprovela istragu o brutalnom prebijanju i mučenju momka u Novom Sadu. Za čelnike policije nikakav problem nije to što su potragu za osumnjičenim započeli tek dvadeset dana od događaja. Policiju nimalo nije sramota ni to što je osumnjičeni u tom periodu dok su oni 'vrhunski profesionalno' sprovodili istragu najverovatnije uspeo da napusti Srbiju. Ono što pak brine policiju je to što je neki političar, kako kažu, u stilu rijalitija započeo hajku protiv njih i time im naneo veliku štetu i omeo istragu", navodi Parović.
 
"Vrlo je simptomatično i to što 'vrhunski profesionalci' koji vode policiju nisu osetili potrebu da me kontaktiraju i pitaju odakle mi snimci i zašto sam ih javno objavio. Siguran sam takođe da nisu izvršili ni procenu ugroženosti moje bezbednosti i bezbednosti moje porodice jer kao 'profesionalci' oni jako dobro znaju u kakav sam osinjak dirnuo", kaže Parović.
 
Dodaje da je, "kako bi policiji olakšao istragu o ovom i drugim teškim krivičnim delima koje nisu rasvetlili, odlučio da se sam preda". 
 
Podsetimo da se policija javno oglasila tek nakon što se snimak brutalnog prebijanja pojavio u javnosti i juče objavila da traga za osumnjičenim Ivanom Kontićem (30), a pozvali su i građane da im se jave ako imaju informacije o njemu.
 
"Apelujem na pojedine političare da se bave svojim poslom i da prestanu da uporno organizuju i sprovode rijaliti potrage i istrage kojima otežavaju rad policijskim službenicima i tužilaštvima", naveo je između ostalog direktor policije Vladimir Rebić.
 
Više o reakcijama vrha policije čitajte OVDE.

Komentari 107

  • Vlada

    16.09.2020 12:29
    @Milos Rugelj

    O jesi li konačno otišao, da više ne slušamo tvoje svakodnevne tirade o tučama u koje ulećeš pa nastradaš, Kalimero. Sad nek se malo Švedska bakće s tobom, svideće ti se njihovi zatvori.
  • N.Sad

    16.09.2020 00:10
    Koliko se sećam Paroviću nekad si bio desna ruka A.Vučića a sad? Koja je tvoja cena?
  • To

    15.09.2020 11:54
    je
    To je snimak sa bandere gde su okačene kamere, ili sa višeg objekta koji pokriva tu hamburgeriju, odakle to Paroviću i kako ga je pribavio ne znam, ali samim tim što i sam priznaje očigledno je ne legalno pribavio snimak što može da znači oslobađajuću presudu za krvoločnog-bolesnog napadača.
    A Parović i cela bivša "treća Srbija" rade za BIA-u. Svi su se napasli para i niko od njih nikad nije odgovarao što je pisao i ovaj portal 021.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika