Ponovo produžen pritvor osumnjičenom za silovanje dečaka u Sremskim Karlovcima

A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca, osumnjičenom za seksualno zlostavljanje devetogodišnjeg dečaka, ponovo je produžen pritvor.
Ponovo produžen pritvor osumnjičenom za silovanje dečaka u Sremskim Karlovcima
Foto: 021.rs
Njemu je pritvor produžen do 22. oktobra kako boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, zbog bojazni od ponavljanja dela i zbog uznemirenja javnosti.
 
Poslednji put pritvor mu je produžen do 22. septembra.
 
Naime, A. P, koji je dečakov rođak, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna seksualno zlostavljao mališana na zabavi na koju ga je odveo osumnjičeni. Nakon toga, roditelji deteta su primetili da se mališan čudno ponaša, pa su ga odveli na lekarski pregled gde je i utvrđeno da je napastvovan.
 
Mališana je, nakon puštanja iz Dečje bolnice, preuzeo Centar za socijalni rad. Najpre je bio smešten u Sigurnu dečju kuću, a zatim u hraniteljsku porodicu.
  • Nena

    23.09.2020 12:04
    Pritvor produžen?!?!?!
    Od juna je u pritvoru, a zlostavljao (silovao) dečaka od 9 godina?!?!?! Pa valjda je odavno trebalo da bude u zatvoru. O čemu se ovde radi? Hoće li možda biti pušten? Strašno? Šta još više treba?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika