Mladić teško povređen u masovnoj tuči u Laze Telečkog

O. S. (23) teško je povređen u masovnoj tuči koja je izbila sinoć oko jedan čas posle ponoći u Ulici Laze Telečkog.
Mladić teško povređen u masovnoj tuči u Laze Telečkog
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, njihova ekipa je na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića. 
 
Povređeni mladić je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. 
 
U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs rekli da je u toku noći u tu zdravstvenu ustanovu primljen O. S. (23) sa teškim telesnim povredama u vidu isčašenja lakta leve ruke.
 
"Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", navode za 021 u KCV-u.
 
U birou MUP-a za 021.rs navode da je novosadska policija po prijavi da se dogodila tuča izašla na lice mesta i zatekla 23-godišnjeg mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe. Pripadnici policije su na licu mesta dobili informacije da je nakon kraće verbalne rasprave oko računa u ugostiteljskom objektu kelner tog lokala oštećenog gurnuo s leđa. 
 
Mladić je povređen i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu, kako navode u MUP-u za 021.rs, konstatovane lake telesne povrede, što je potpuno suprotno od onog što navode za 021 u KCV-u.
 
Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje delo.
  • /

    26.09.2020 16:14
    /
    @Vlada
    'urlikalo' mnogo kazuje
    @ nekad sam bio mlad
    kafancine su odlika palanki tako da se nisi bas nesto odmak'o
  • JAO Ming

    26.09.2020 15:26
    Ceo grad Novi Sad je jedna velika seljačka kafana, nemamo više plažu Štrand zbog kafana, tužnu sudbinu doživljava ovaj grad sa najezdom primitivizma. Nasilje je logična posledica.
  • Sloba53

    25.09.2020 15:11
    U svakom kvartu ima mural sa likom nekog , uglavnom pokojnog , huliganskog junaka koji su idoli ovakvih likova i podstiču ovakvu agresiju. To mora da reši vlast , ali koja to hoće i može , a ne ona koja izjavljuje da je nemoćna. Ako ste nemoćni , istupite i prepustite onima koji mogu i znaju. Za početak potpuna reforma polucije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika