Novosađanin u torbici držao pištolj sa sedam metaka

Novosadska policija uhapsila je N. K. (22) iz tog grada, zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Novosađanin u torbici držao pištolj sa sedam metaka
Foto: Pixabay
Policija je u torbici osumnjičenog, u jednom ugostiteljskom objektu, pronašla pištolj sa sedam metaka.
  • Pistolje netreba

    28.09.2020 19:25
    Nositi
    Ako bi od 1000 policajaca ...bar svaki 10ti bio na svom radnom mjestu tjst ulici kaficu diskoteci pred skolom u parku na bus stanici ..pored pjesačkog prelaza ..semafora.....Tada bi valjda bio red i mir jer zato primaju platu.......Ovako iskreno...ja neznam gdje se oni posakrivaju da ih nikada nema ..kad su tucnjave...pljacke..prometni prekrsaji...........???
  • Sloba53

    26.09.2020 08:15
    Ne znam ko je momak i zašto nosi oružje , ali za nas obične građane došlo je vreme da se sami branimo i naoružavamo zbog najezde bitangi koje nikom ne odgovaraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika