Pokušaj ubistva muškarca u Novom Sadu, uhapšene dve žene

Dve žene uhapšene su zbog sumnje da su u tuči, na Bulevaru oslobođenja, u nedelju uveče, nanele teške povrede jednom muškarcu.
Pokušaj ubistva muškarca u Novom Sadu, uhapšene dve žene
Foto: Pixabay
Uhapšena je tridesetosmogodišnja J. N, koja se tereti za pokušaj ubistva, kao i tridesetdvogodišnja Z. J, kojoj se na teret stavlja da je učestvovala u tuči.
 
Sumnja se da je J. N. sinoć na ulici nožem ubola tridesetpetogodišnjeg muškarca u predelu grudnog koša, nanevši mu teške telesne povrede. 
 
Osumnjičena Z. J. se tereti da je oštećenom zadala više udaraca.
 
Policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila, a kod osumnjičenih je pronađen nož za koji se sumnja da je iskorišten za ubadanje muškarca. Prema saznanjima 021.rs, osumnjičene su uhapšene u Ćirpanovoj ulici. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i one će, uz krivičnu prijavu, biti privedene Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
  • @Marko

    29.09.2020 08:41
    Nije nemoguće, samo je procentualno jako malo zastupljeno.
  • Steva

    29.09.2020 07:39
    pitam se
    A, gde je nasa slavna SPC da se oglasi u vezi ovih učestalih slučajeva nasilja, da apeluje na vlast da se zabrani farma, parovi i veliki brat i kakva ja svha njihovog postojanja pitam se ja koji kao poreski obveznik finansira njihovu bezbrižnost komoditet ?
  • Če

    28.09.2020 22:13
    Policiji svaka čast..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika