VIDEO: Priveden muškarac koji je ključem grebao kola po Novom Sadu, sve je snimio i okačio na Instagram

Tridesetpetogodišnji M. M. priveden je zbog sumnje da je oštetio više vozila u Novom Sadu.
On je sve to snimio i okačio na svoj Instagram profil, nakon čega se video proširio društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih reakcija.
 
Kako se sumnja, on je ključem od stana izgrebao najmanje sedam privatnih automobila.
 
O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu koje se izjasnilo da postoje elementi krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđe stvari, koje se goni po privatnoj tužbi.
 
 
"Takođe, protiv M. M. će biti podneta prekršajna prijava za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje i on će u skraćenom postupku biti priveden sudiji za prekršaje", navodi se u saopštenju MUP-a. 
 
Nakon što je tridesetpetogodišnjak okačio snimak na Instagram, video se proširio i na Tviteru, gde ga je video veliki broj ljudi. 
  • advokat

    29.09.2020 20:42
    re@ ne brukaj profesiju
    u pravu si da mu krivicni postupak ne treba za nakandu stete ali...(ali stvari kvari) .. gonio bi ga krivicno da ga smesti na lecenje i spase ostale a ako nisi znao u krivicnom postupku moze postaviti imovinsko pravni zahtev i na taj nacin ostvariti naknadu stete pa onda ne mora voditi parnicu, krivicni je jeftiniji i efikasniji pre svega zbog dopunskog uslova (ako ga ne smeste na lecenje) tj. ako dobije uslovnu osudu moze dobiti dopunski uslov da plati stetu a ako ne plati stetu ide u zatvor sto u parnici naravno ne postoji, ako nekada budes imao neki problem ipak angazuj advokata , topao i besplatan savet
  • Gene Wilder

    29.09.2020 17:45
    samo da ti kazem
    da te volim
  • Gene Wilder

    29.09.2020 17:39
    i just say i love you
    red woman

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika