Novosađanin pijan pokušao kolima da pobegne policiji, kratko vozio i po trotoaru

Novosadska policija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv šezdesetdvogodišnjeg Novosađanina zbog nasilničke vožnje, saznaje 021.
Novosađanin pijan pokušao kolima da pobegne policiji, kratko vozio i po trotoaru
Foto: 021
"Sumnja se da je on, vozeći pod dejstvom alkohola, pokušao da pobegne od saobraćajne policije, uprkos nedvosmislenom znaku ovlašćenog službenog lica da zaustavi vozilo", navodi policija za 021.
 
Takođe, sumnja se da je, tom prilikom, na kratko skrenuo na trotoar kod Satelitske pijace, sa kojeg su se, prethodno, sklonili pešaci. 
 
Alkotestiranjem je utvrđeno da ima 1,85 promila alkohola u organizmu, pa je zadržan do 12 sati i biće priveden prekršajnom sudiji u Novom Sadu.
  • Budala

    12.10.2020 17:33
    @Aspic
    A inače je poznato da našoj policiji niko ne može pobeći...Smešni ste k'o cirkus.
  • ako je

    12.10.2020 12:43
    sns-ova policija
    onda je steta sto im nije pobego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. to je ona policija sto je pustila kontica da odseta preko granice....pa sad "zele" da im se SAM VRATI !
  • Aspic

    12.10.2020 11:54
    Da je savestan i razuman-ne bi pio pa potom vozio. Da je normalan stao bi pa sta bude bude. Ali ne, to je zivotinjski instinkt, dao se u beg. Pa sta je mislio, da ce nam pobeci?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika