Policija kod maloletnika u stanu pronašla 680 grama marihuane

Novosadska policija je saopštila da su podneli nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Novog Sada zbog sumnje na krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija kod maloletnika u stanu pronašla 680 grama marihuane
Foto: 021.rs

Protiv još četiri maloletnika iz Novog Sada i Sremskih Karlovaca biće podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U saopštenju se navodi da se sumnja da je sedamnaestogodišnjak ovoj četvorici maloletnika prodao marihuanu koju je policija pronašla kod njih.

Pretresom stana osumnjičenog, pronađeno je oko 680 grama ovog narkotika i dve digitalne vage sa tragovima droge.

  • Vlada

    17.10.2020 19:34
    Normalan trgovac u poremećenoj zemlji.
  • Oliver

    16.10.2020 18:55
    Ovo sigurno neki buduci politicar....alo breeee ispitati odakle mu to...ti koji su mu to dali na robiju!! Takvu decu izolovati, za primer i nauk i trajno obeleziti t.j....nema bajo mogucnosti zaposlenja na drzavnu grbacu i sl ...a ovako sa blagim kaznama...dolaze generacije zombija, drustvo gde ce biti strah da izađes na ulicu i gde ces ako si posten ti biti proganjan...
  • ST

    16.10.2020 18:04
    A velike ribe? Ovi mali dobijaju od velikih.Tu ne smete...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika