Hapšenja u Temerinu zbog narkotika i oružja, u Baču zaplenjena droga

Novosadska policija je u Baču i Temerinu zaplenila narkotike, oružje i municiju i uhapsila Temerince D. B. (40) i DŽ. Š. (47), zbog sumnje na krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga
Hapšenja u Temerinu zbog narkotika i oružja, u Baču zaplenjena droga
Foto: Pixabay
Kako su saopštili, protiv dvojice meštana Bača podneće krivičnu prijavu za to krivično delo, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
 
Pretresom stana u Temerinu, u kome neprijavljeno boravi D. B. policija je pronašla ukupno 33,64 grama amfetamina, 150 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manju količinu heroina i marihuane i opremu za razmeravanje narkotika. Kod DŽ. Š, koji je zatečen u ovom stanu kako konzumira drogu, policija je pronašla 32 paketića heroina.
 
D. B, koji je osumnjičen i za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. DŽ. Š, za kojim je bila raspisana sudska poternica, sproveden je u Okružni zatvor u Novom Sadu.
 
U Baču je policija pronašla oko 58 grama amfetamina, 11,60 grama marihuane, 372 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, gasni pištolj i ukupno 40 metaka u stanu dvojice meštana, uzrasta 30 i 28 godina.
 
Protiv obojice će biti podneta krivična prijava nadležnom javnom tužilaštvu.
  • Komšija Ostojić

    17.10.2020 19:38
    A šta je sa čkom
    Da li neko sme da udari na onog lika što mu je džip išaran?
    Otvoreno se hvali svojim radnjama na IG i kako mu policija ne sme ništa..
    Dno dna..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika