FOTO: Uhapšen napadač na novosadskog inspektora

Novosadska policija uhapsila je D. S. (43) u Ulici Đorđa Zličića zbog sumnje da je, danas, napao i teško povredio policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu.

On je uhapšen u kući, nekoliko stotina metara od mesta na kojem je napao inspektora.

Policija je delo kvalifikovala kao teško ubistvo u pokušaju. 

Osumnjičenom D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Sumnja se da je on, prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.
 
Tridesettrogodišnji policijski inspektor U. N. iz Novog Sada ranjen je danas oko 14.30 časova, u Ulici Save Đisalova, o čemu se opširnije možete informisati OVDE. Kako 021.rs saznaje, on je van životne opasnosti.
  • Macko

    26.10.2020 16:59
    napad na inspektora
    U samoodbrani jadni brat je tesko ranio inspektora nanevsi mu preko deset uboda secivom.
    Pa pitam se dali ste vi ljudi normalni i vidite sta piseta.
    Sramota
  • Re

    24.10.2020 12:30
    @tanja
    Apsolutno se slazem sa tvojim komentarom. Ovi inspektorcici koji se sire u skupim kolima misle dasu bog i batina. A vecina su gori od kriminalaca uzimaju novce,izmisljaju svasta dabi te zastrasili pa naplatili uz pomoc drzave a niko od njih nije sposoban da zaradi sto dinara sam. Odmah tuziti drzavu ako je doslo do fizickog kontakta tokom privodjenja i u stanici policije. Unutrasnja kontrola policije ti nista nejce pomoci nego pravo u glavu tuziti jer riba od glave smrdi. A stose okrivljenog tice postoji "zakon" pa neka odgovara ako je kriv. Ovde je sve kriminalizovano a najgore sto je policija u svemu tome cast izuzetcima. Hvala.
  • dejan

    24.10.2020 00:21
    srafciger
    Covek popravljao komsiji bravu na autu sa srafcigerom i policijaga ni krivog ni duznog napala :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika