Sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki ukrali novčanik dok je ulazila u autobus

Novosadska policija uhapsila je I. B. (38) i P. H. (50), neposredno pošto su, kako se sumnja, učinili krivično delo krađa.
Sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki ukrali novčanik dok je ulazila u autobus
Foto: Pixabay
Sumnja se da su sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki, dok je ulazila u gradski autobus, izvukli iz jakne novčanik sa novcem i dokumentima.
 
Ukradeni novčanik je pronađen kod osumnjičenih i vraćen vlasnici, a I. B. I P. H. Su zadržani do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Helena

    29.01.2021 23:10
    Opljačkana
    27.janura mi u vajkikiju u merkator ukrali novčanik iz ranca pred detetom. Ništa osetila nisam! Kako nemaju OSEĆAJA barem da ostave negde dokumenta iz zahvalnost na uzetom novcu. Zar je malo stresa što smo doživeli?! Gde će ovaj svet? Zar su majke sa decom META?
  • Milan

    21.11.2020 23:39
    Ne slazem se
    Ma kakva slika sta pricate niste normalni ,ne bi mogo ceo autobus da se izlepi koliko dzeparosa ima matorih odvratnih . sta mozes da im radis ,da bijes coveka od 50 god? nikako . treba ih pljuvati u facu .
  • Steva

    23.10.2020 13:12
    Gospodo i gospođe penzioneri, vi ste vaše penzije uložili u tenkiće 1991. I izgubili. Mnogo pre nego što ste ušli u autobus.

    Svako dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika