Krivična prijava protiv vozača osumnjičenog da je na pešačkom prelazu u Sremskim Karlovcima usmrtio ženu

Novosadska policija će podneti krivičnu prijavu protiv 27-ogodišnjaka koji je osumnjičen da je jutros malo posle 7 časova na pešačkom prelazu u Sremskim Karlovcima automobilom udario 65-ogodišnju ženu pešaka koja je preminula na licu mesta, saznaje 021.rs.
Krivična prijava protiv vozača osumnjičenog da je na pešačkom prelazu u Sremskim Karlovcima usmrtio ženu
Foto: 021.rs

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila na Karlovačkom drumu, na ulazu u Sremske Karlovce, kada je mladić vozeći forda u pravcu Novog Sada zaobišao automobil koji je stao pre pešačkog prelaza da propusti pešake i tada udario ženu koja je prelazila ulicu.

Od zadobijenih povreda žena je preminula na licu mesta.

Portparol Hitne pomoć dr Zoran Krulj nakon nesreće je za 021.rs. izjavio da je njihova ekipa mogla samo da konstatuje smrt na licu mesta.

Prema podacima Hitne u istom udesu povredu je zadobio dvadesetsedmogodišnji mladić i njemu je ostavljen uput da se javi lekaru.

Policija je osumnjičenog vozača privela i odvela na testiranje krvi, a o daljem postupku i pritvoru će odlučiti tužilac.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

  • Ns

    30.10.2020 15:16
    Komentari
    Koji su to komentari,suluda brza vožnja na tom delu puta , doživotno oduzeti dozvolu, kakvi žmigavci,
  • Građanin dva

    30.10.2020 10:40
    zapisnik nije dobro sačinjen.
    Kako se vidi iz priloženog snimka, prvo vozilo je izazvalo tragediju pokušavajući da skrene levo pre pešačkog ka perionici, bez prethodno datog žmigavca. Nikakvog pešaka nije htelo da propusti kako piše u policijskom izveštaju. Vozilo koje je preticalo bukvalno se odbilo na pešaka nepažljivim skretanjem prvog vozila.
  • Mrk

    30.10.2020 06:38
    Šta je čudno. Juče ja stanjem na crveno na semafor u centru karlovaca, lik mi se nabio u gepek, odbilazi me preko trake za levo, prolazi kroz crveno i upućuje mi mrki pogled "škk si stao na crveno". Inače tu deca prelaze da bi išla u školu. E to vam je ovaj narod, on je čist primer primitivizma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika