Radnik Elektrovojvodine ukrao dozvole za službena vozila, alat i kartice za gorivo

Novosadska policija podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg Novosađanina zbog krađe, falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.
Radnik Elektrovojvodine ukrao dozvole za službena vozila, alat i kartice za gorivo
Foto: 021
Sumnja se da je ovaj radnik Elektrovojvodine ukrao četiri saobraćajne dozvole za službena vozila i kartice za gorivo, koje je iskoristio na različitim pumpama, sipao gorivo u kanistere, a zatim ga prodavao.
 
Ukradene dozvole i kartice je, u međuvremenu, vratio, a sumnja se i da je iz preduzeća ukrao alat, vrednosti oko 250.000 dinara, koji je policija pronašla na području Inđije.
  • bljuc

    31.10.2020 07:33
    Mala im je plata pa moraju da kradu
  • Kokša iz Karlovaca

    30.10.2020 12:16
    KOLONIJALNA VLAST
    ELEKTROVOJVODINE odavno više nema. E od tada kreće lopovluk i to skoro kosmičkih razmera. Sa Beogradom je najbolje preko rominga.
  • B. Cvetinov

    29.10.2020 12:06
    E pa hvala na lepim recima o meni. Sve se slazem i meni je zao sta rade od Elektrovojvodine i EPSa u celini.... i drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika