Povređena dva mladića pri kočenju autobusa u Futoškoj ulici

Petoro, među kojima i 15-godišnji dečak, povređeno je u četiri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Povređena dva mladića pri kočenju autobusa u Futoškoj ulici
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa imala je prvu intervenciju zbog udesa nešto pre 13 časova u Hadži Ruvimovoj ulici, kod Mol pumpe.
 
Zbrinuli su oborenog biciklistu, 15-godišnjeg dečaka i prevezli ga u Dečiju bolnicu.
 
Prilikom kočenja autobusa u Futoškoj ulici, prekoputa Elektrotehničke škole, povređeni su 18-godišnji i 19-godišnji mladić. Hitna pomoć intervenisala je oko 16:45h i prevezla ih obojicu u Urgentni centar.
 
Nešto pre 20 časova je u centru, kod bioskopa Arena, oborena 55-godišnja žena koja je išla peške. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.
 
Dvadesetosmogodišnja putnica povređena je u sudaru dva automobila oko 20:40h, na Telepu na uglu Kiš Ernea i Jovana Popovića. I ona je, dodaje dr Krulj, zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
  • iguman

    08.11.2020 17:49
    Ranije je bilo policije na ulicama grada. Gde su sada? Ovoj vlasti nije cilj bezbednost gradjana i ucesnika u saobracaaju, nego bezbednost splavova i plastenika sa vutrom,
  • JohnDoe

    30.10.2020 10:26
    @Bobi
    Vidis po nezgodama da ni u autu nisi sigurniji, ili na biciklu. Jedino sto u busu dobijes odstetu a nemas stete na svom vozilu koju moras da popravljas.
    A sto se tice pesaka, nisi siguran ni pored puta, video si sta bi u Karlovcima.
    Saobracaj u gradu je uzasan, pritom ne mislim na guzve, radove, neuskladjene semafore, lose puteve, nego na bahatost, opustenost, nepostovanje propisa i neobracanje paznje na ostale ucesnike!
  • Bobi

    30.10.2020 08:19
    Nece mene bus videti skoro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika