Automobilom udario radnika "Čistoće" u centru Novog Sada i pobegao

Vozač JKP "Čistoća" N.P. (24) večeras je povređen u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru Mihajla Pupina kod bioskopa "Arena" kada je, dok je učestvovao u pražnjenju podzemnih kontejnera, na njega naleteo automobil i oborio ga, a potom je vozač automobila pobegao.

Kako 021 saznaje u Hitnoj pomoći, muškarac je oko 17 sati prevezen u Urgentni centar i nije životno ugrožen.

Novosadska policija izašla je na lice mesta i u toku je uviđaj.
 
"Verujemo da će bahati vozač koji je udario radnika našeg preduzeća biti uskoro pronađen i kažnjen", navode u Čistoći.
  • Koviljcan

    06.11.2020 20:37
    Sram ga bilo
    Čekaj znaci savic se opet prodo
    Prvo igrao sa bokanom pa kao Vučićev čovek i sad poks. Više ni on ne zna čiji je ali valjda dugovi be mogu da čekaju pa se priklanja kome god može jer treba isplatiti dugove
  • Cistoca

    05.11.2020 19:28
    Ima nas svakakvih
    Pazi ima u cistoci likova koji iskacu iza kamiona kao u mad maxu.ajde sad ti dokazi ko je kriv msm da je krajnje vreme da se uvede kamera iz auta kao dokaz na sudu.ali ako je bila rotacija,vidi se I bez nje,da je kamion cistoce to ti je znak da usporis maksimalno I da pazis u radijusu pet metara oko njega.ali pobeci slazem se da je dno I nije ljudski.
  • Savic dupeuvlakac

    05.11.2020 14:54
    Kovilj nije uz njega
    U toj čistoći je show sad je borba oko koeficijenta pa se veliki snsovci uvlače poksu zarad 0,5 boda misleći da se ne zna. Za fotelju i obraz dade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika