Trojica muškaraca se potukla na Satelitu, jedan zadobio posekotine glave

Trojica muškaraca povređena su u tuči koja se danas oko 10:40 časova desila u Novom Sadu, saznaje 021.rs.
Trojica muškaraca se potukla na Satelitu, jedan zadobio posekotine glave
Foto: 021.rs
Oni su nakon incidenta privedeni u policijsku stanicu na Satelitu u Ulici Stevana Hladnog, gde je u 10:50 intervenisala Hitna pomoć.
 
Kako za 021.rs kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, sva trojica su pregledana na licu mesta, dvojica su prevezena na dalje lečenje i dijagnostiku u Urgentni centar, dok je jedan od njih upućen na kućno lečenje.
 
Iz Kliničkog centra Vojvodine za 021.rs kažu da su oba pacijenta nakon kompletne dijagnostike i opservacije bili stabilnog zdravstvenog stanja, te su pušteni na dalje kućno lečenje.
 
V. S. (48) primljen je u Urgentni centar sa povredama glave i krvnim podlivima u predelu glave i lica, dok je D. K. (38) primljen sa posekotinama u predelu glave i podlaktice, a rane su mu, pre puštanja na kućno lečenje, hirurški obrađene.
  • Sloba53

    08.11.2020 07:47
    Policija nema ni volje , ni vremena da utvrđuje ko je napadač , a ko se branio . Zato pritvaraju sve učesnike , pa nek sud odlučuje. A sud ima čudne kriterijume za primenu instituta nužne odbrane već godinama , svaku odbranu tumače kao prekoračenje nužne odbrane.
  • Vilenjak

    06.11.2020 19:32
    @Vlada
    Vlada poznaje Munju? Pridev "mator" zvuči zaista diskvalifikujuće, kao i kada se čovek u ozbiljnim godinama (2x18+6) obraća nekom sa "ti " i "druže". Imamo pravo da se lično osećamo mladi koliko hoćemo ali "senatorske godine" (preko 40) obavezuju bar na obzirnost i pristojnost. Doduše, možemo da se ponašamo kao oni "večno mladi" učesnici rijalitija pa da sporove rešavamo uvredama i batinama.
  • Andrea

    06.11.2020 17:05
    Oštećena
    Ja sam od D.K verenica prvo je mene V.S izudarao 4-5 puta po glavi(inače to se dešavalo u ulazu)ja sam izletela iz ulaza za'mnom je izleteo V.S. koji je kada je ugledao moga verenika izvadio nož i počeo da ga bode gde se D.K naravno branio i eto vam pravde oboje idu u pritvor MOLIM SVE LJUDE DOBROG SRCA DA SE MOLE DA DEJAN IZADJE IZ PRITVORA U NEDELJU UNAPRED HVALA SVIMA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika