Bežao od policije po Salajci, zakucao se u kola Žandarmerije

Na Sentandrejskom putu, oko 1 sat posle ponoći, muškarac koji je bežao od policije, motorom se zakucao u patrolno vozilo Žandarmerije.
Bežao od policije po Salajci, zakucao se u kola Žandarmerije
Foto: 021.rs

Prema informacijama 021.rs, muškarac je prethodno odbio da stane na znak policije i nekoliko patrola je krenulo da ga zaustavi.

Potera koja je trajala nekoliko minuta završila se tako što se motociklista u punoj brzini zakucao u kola Žandarmerije koja je takođe krenula u potragu.

On je prevezen u Klinički centar Vojvodine da bi bio pregledan i povrede sanirane, a očekuje ga krivična prijava. Sumnja se da je bio pod uticajem alkohola.

  • Bojan

    13.11.2020 10:53
    @Seba

    Tako se zaustavljaju motociklisti koji neće da stanu policiji. Dobrodošao u stvaran svet.
  • DachaNS

    12.11.2020 18:16
    Zandari
    su prepuni sterodia a oni udaraju i u glavu pa plus Rambo filmovi ...
  • Seba

    12.11.2020 13:47
    Nije udario
    Oni su mu izleteli i preprecili put, bez obzira na sve to je kao pokusaj ubistva s obzirom da je bio na motoru. Da je terorista mozda bi i bilo opravdano ali ovako nikako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika