U Novom Sadu pet saobraćajnih nezgoda za samo pet sati

Tokom jučerašnjeg dana, u roku od samo pet sati, u Novom Sadu je došlo do pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno pet osoba.
U Novom Sadu pet saobraćajnih nezgoda za samo pet sati
Foto: 021.rs
Jedna žena (63) povređena je u udesu na uglu Proleterske ulice i Sentandrejskog puta, nešto posle 15 časova, kaže za 021 dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, ona je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije.
 
Na Klisanskom mostu, u 16:35, lakše povrede zadobio je biciklista (45). Ekipa Hitne pomoći utvrdila je da nema potrebe za hospitalizacijom, a povređeni muškarac dobio je uput za Urgentni centar u slučaju pogoršanja.
 
Oko 17 časova, na uglu ulica Danila Kiša i Braće Ribnikar, oboren je još jedan biciklista. Nakon zbrinjavanja, on je prevezen na dalju dijagnostiku u Urgentni centar. 
 
Pedeset minuta kasnije, na uglu Partizanske ulice i Sentandrejskog puta u sudaru dva automobila povređena je žena (51). Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra. 
 
Dve osobe povređene su u udesu koji se dogodio u 19:45 na uglu bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića. Muškarci (61 i 34) zadobili su lakše povrede, pregledani su i posavetovani da se jave na dijagnostiku ako se za tim ukaže potreba.
  • Lele

    13.11.2020 13:12
    Kolaps
    Zatvaranje Temerinske je vrhunska pi...rija, mi smo krivi sto trpimo.
  • Nenad

    13.11.2020 11:41
    Rasveta
    Većina udesa se desi jer ljudi ne vide pešake i bicikliste, a to je zato što JKP Stan ne održava uličnu rasvetu. Zvao sam ih 4 puta u roku od mesec dana i ništa nisu uradili.
  • Rango

    13.11.2020 11:16
    Klisanski most
    u dve sekunde sam bio očevidac kada je neosvetljeni biciklista u punoj brzini ,spuštajući se niz Klisanski most udario u auto koji je čekao uključenje u pravcu Klise
    Ne mogu da verujem da su manje povrede u pitanju...udario je glavom od asvalt...
    Biciklisti opametite se....niste vi Bogom dani ako ste zajašili dva točka...
    Dokle više bahaćenje na biciklima...zvonite pešacima,vičete na automobile....šta ste vi ?
    ja vozim i auto i bicikli...i stvarno ne razumem takvo ponašanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika