Dva pešaka oborena na ulicama Novog Sada

Dvoje pešaka povređeni su u dva udesa koji su se proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada.
Dva pešaka oborena na ulicama Novog Sada
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa intervenisala je nešto nakon 15:30 na uglu Stevana Musića i Bulevara cara Lazara. 
 
Oboren je 24-godišnji mladić koji je, nakon ukazane pomoći, prevezen u Urgentni centar.
 
Tridesettrogodišnja žena oborena je nešto posle 17 časova u Rumenačkoj, kod ambulante. Nju je lekarska ekipa, dodaje dr Krulj, zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • Snimiću

    18.11.2020 10:09
    I poslati medijima
    Svaki dan prelazim ulicu na uglu Stevana Musića i Cara Lazara (za one koji ne znaju, to su dva pešačka prelaza koja vode u Kampus i na Kej), u 9 od 10 čekam nekoliko minuta da neko stane, često moram da gestikuliram da stanu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika