Uhapšen Novosađanin osumnjičen da je dilovao drogu

Novosadska policija uhapsila je Novosađanina B. P. (32), zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšen Novosađanin osumnjičen da je dilovao drogu
Foto: 021.rs
Kako navode u policiji, pretresom stana, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla više od 850 grama amfetamina, 43 grama "ekstazija" i digitalnu vagu, kao i znatnu sumu novca za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.
 
B. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Vidra

    19.11.2020 00:18
    Red je red!
    Mora da nije bio unutar organizacije koju odobrava vlast i policija - Navijači i drugi srpski nacionalisti. Neće valjda policija da dozvoli da neko drugi osim njih kontroliše rasturanje heroina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika