Devojka oborena u Cara Dušana

U Novom Sadu u sredu su tri osobe povređene u saobraćajnim nezgodama.
Devojka oborena u Cara Dušana
Foto: 021.rs

Lekar Hitne pomoći Zoran Krulj kaže za 021.rs da su intervenisali u Ulici cara Dušana kod broja 47, oko 11:40, kada je oborena devojka stara 19 godina koja je išla peške. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, ona je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i dvadesetak minuta kasnije u Futogu, kada su u Ulici carice Milice kod broja 125, u sudaru dva vozila povređene dve osobe.

Muškarci stari 63 i 46 godina zbrinuti su na licu mesta i potom prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

  • Rearea

    20.11.2020 10:06
    Devojka se nalazila na pešačkom kada je oborena, bila sam tamo.
  • @...

    19.11.2020 14:29
    Ja ne uspevam vise da nadjem mnogo saosecanja za ljude koji iskacu ili pretrcavaju na crveno svetlo pa postradaju. Vise mi je zao vozaca za volanom koji nije tako grubo krsio pravila. Jedno od najglupljih i najbahatijih krsenja pravila u saobracaju je prelazak na crveno svetlo, jednako vazi za pesake kao i vozace.
  • Ja

    19.11.2020 14:13
    U prošloj vesti smo pljuvali vozače aj sad malo pešake. Ja zaista ne kapiram idiote koji prelaze 5 metara od pešačkog. To viđam stalno. Kao da ih je sramota i da se osećaju kao budale što će otpešačiti 20m više i lepo preći na zeleno. Jok, udri dijagonalu između kola na semaforu. I to sam video od 7 do 77, od meropsa do vlastelina. Ako to nije dovoljno da kažem da smo stoka, ja ne znam šta je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika