Napao sanitarnu inspektorku u kafiću, te joj odvalio registarske tablice sa automobila

Novosadska policija uhapsila je L. L. (40) iz Žablja, zbog sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.
Napao sanitarnu inspektorku u kafiću, te joj odvalio registarske tablice sa automobila
Foto: 021.rs
Kako je saopštio MUP, sumnja se da je, kao gost u jednom ugostiteljskom objektu, L. L. verbalno i fizički napao sanitarnu inspektorku, da joj je pobacao dokumentaciju i odvalio registarske tablice sa službenog automobila.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Ludak

    22.11.2020 15:46
    kovid 19
    osobe koje imaju kovid19 treba da su u lućnooj izolaciji a ne da šetaju po ulici,idu u prodavnice, ne nose masku.Neznam šta izigravaju, misle da su neko .medjutim jako su niski u očima nas koji poštuju mere. Da li ima zakona. Da li smo mi svi ludaci ili nemamo ko da stoji iza nas. Ovo se odnpci na Žabalj.

















    d
  • B

    20.11.2020 10:32
    bumbar
    šta ste se svi uhvatili Dr Nesrorovića kada ga niste ni poslušali i AV jr komentarisao virus, da li ste vi ljudi ili šta da vam se i sads crta perite ruke držite odstojanje?
  • Dejan

    20.11.2020 10:29
    Servusi
    Sanitarna inspektorka po automstizmu mora biti clan sns,ovaj sto je napravio je takodje clan sns, po nalogu iznutra su napravili ovaj cirkus ! Sad senzi srbi glodju i dele svoja misljenja sta bi trebalo uraditi a ustvari izgubili su jedan dan svog zivota u ovoj ludnici na otvorenom !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika