FOTO: Mladić pokušao da pobegne od policije na Telepu, pa udario u njihov džip

Novosadska policija je na Telepu privela mladića starog 21 godinu koji je pokušao da pobegne od patrole, nakon rutinskog zaustavljanja.
FOTO: Mladić pokušao da pobegne od policije na Telepu, pa udario u njihov džip
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, patrola interventne policije je prilikom redovnih kontrola na uglu Ćirila i Metodija i Jožefa Atile oko 15 časova zaustavila auto nemačkih tablica u kojima je bio mladić.

On je, međutim, umesto da ostane na licu mesta pokušao da pobegne i tom prilikom udario u policijski džip. 

Nakon incidenta mladić je priveden, a sada se radi na proveri njegovog identiteta, kao i razloga zbog čega je pokušao da pobegne od policije.

On će dobiti prekršajnu prijavu za počinjeni saobraćajni prekršaj. Takođe, od njega je oduzeta supstanca za koju se sumnja da je neka opojna droga. Nakon analiza, ukoliko se ispostavi da je u pitanju droga, biće mu napisana i krivična prijava za nedozvoljeno posedovanje narkotika.

  • Djordje

    28.11.2020 17:41
    On je ..
    Momak inače nije imao dozvolu i zato je bežao, a auto je pozajmljen od nekog njegovog drugara. Roditelji mu nisu moćni i bogati, tako da neće baš proći kao neki koji su u komentarima pomenuti.
  • Vlada

    27.11.2020 14:43
    @Vukša

    Ispravka, za ovo prvo što si naveo bilo je samo godinu i po uslovne. A da nastavim niz, kad voziš pijan 150 na sat kroz Kisačku i ubiješ dve osobe, dobiješ - pa, koliko mi znamo, ne dobiješ ništa. Mediji su jednostavno prestali da izveštavaju o tome, pa nije nemoguće i da je oslobođen.
  • zare

    27.11.2020 13:55
    vojska
    slažem se da ne treba mlade terati da služe vojni rok s obzirom na današnju situaciju (droga, alkohol) nije to kao pre što je bilo da si ponosan što ideš a i kuća koja ima vojnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika