Novosadska policija podnela krivične prijave protiv četvoro zbog droge

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv četiri osobe zbog droge.
Novosadska policija podnela krivične prijave protiv četvoro zbog droge
Foto: 021.rs
U prvom slučaju, krivične prijave su podnete protiv dvadesetogodišnjeg Novosađanina i dvadesetjednogodišnjaka iz Vladimiraca zbog trgovine drogom. Pregledom osumnjičenih i pretresom stana koji koriste, policija je pronašla oko 29 grama amfetamina, sedam paketića marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.
 
U stanu je zatečena petnaestogodišnjakinja iz Vladimiraca, kod koje je pronađena manja količina amfetamina, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava, zbog poseovanje droge.
 
Takođe, krivičnu prijavu će dobiti i tridesetpetogodišnji Novosađanin. Pregledom osumnjičenog i vozila u kome se nalazio, policija je pronašla oko 33 grama amfetamina, manju količinu marihuane i digitalnu vagu.
  • Jedan od okrivljenih

    02.12.2020 17:42
    PRAVDA
    A nece da pricaju kako su dosli u stan itd? Tako sto ti nadju gram wutre i fazon privedu te uzmu kljuc od stana od ortaka nasilno i upadnu bez naloga, nalog napisan na licu mesta, teraju da se telefon otkljuca na silu i zloupotrebljavaju to. NS POLICE
  • Nikola

    02.12.2020 02:23
    Odlican potez policije
    Neka su uhvatili ove kriminalce svaka cast novosadskoj policiji! Nadam se da će pohvatati tako I ostale posebno kad se narkomani bodu dopom ko I Dragan!
  • 15

    02.12.2020 01:27
    god
    15 god...eeeeejjjjjj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika