Ivan Kontić u zatvoru na Klisi, sudija danas odlučuje o pritvoru

Ivan Kontić, koji je juče izručen Srbiji iz Crne Gore i smešten u zatvor na Klisi, danas će biti priveden na saslušanje u novosadsko Više javno tužilaštvo, a potom i kod sudije za prethodni postupak radi odlučivanja o pritvoru.
Kontić se sumnjiči da je 24. avgusta ove godine u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu brutalno prebio M.M. (28), a potom mu onesvešćenom polomio obe ruke. Kontić se tereti za pokušaj ubistva.
 
Za ceo slučaj saznalo se tek početkom septembra, kada je u javnost dospeo snimak načinjen 24. avgusta, na kojem se vidi kako, ispred MaxBeta u Jevrejskoj, prebija i teško povređuje M.M. Mada su policija i tužilaštvo znali za incident nekoliko dana, iz do sada neobjašnjenih razloga koji su doveli do nepostojanja koordinacije u radu ovih službi, Kontić se slobodno kretao i otišao u Crnu Goru. Čak je 8. septembra bio u novosadskom tužilaštvu zbog oportuniteta za drugo krivično delo.
 
Kontić je uhapšen početkom oktobra u Podgorici gde se skrivao nekoliko nedelja menjajući stanove.
 
O.L. i L.V, koji su osumnjičeni za saučesništvo, pušteni su u međuvremenu iz pritvora.
  • Nenad

    09.12.2020 13:50
    Ma nije on kriv
    Kriva je ova drzava jer da ima zakona ne bi on lomio ruke nikom.
  • Neo

    09.12.2020 12:43
    pitanje
    on je nakon lomljenja ruku išao u sud da "reši" još neki svoj slučaj pre nego što je odšetao do Crne gore.
    Da li neko zna o čemu je reč?
  • E

    09.12.2020 11:20
    moj
    E moj predseniče kriminalci su ti sa svih strana ako si to nvodno dozvolio, u sred zemlje Srbije, najveća proizvodnja marihuane, koju ste većinom svi posetili pa i ministar MUP-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika