Pet udesa u Novom Sadu, u Futogu sudar tri vozila

Tokom jučerašnjeg dana desilo se šest saobraćajnih nezgoda u Novom Sadu i okolini u kojima je povređeno deset osoba.
Pet udesa u Novom Sadu, u Futogu sudar tri vozila
Foto: 021.rs
U 8 časova i 26 minuta na uglu Futoške i Bate Brkića došlo je do sudara dva vozila. Tri osobe starosti 52, 29, 51 pregledane su na licu mesta, zbrinute i potom prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kaže za 021 dr Zoran Krulj. 
 
Jedan muškarac (61) je zadobila povrede koje zahtevaju dijagnostiku u Urgentnom centru u sudaru dva vozila na Zrenjaninskom putu preko puta "Stojanova" u 9 i 49. Još dve osobe koje su učestvovale u ovom udesu su pregledane na licu mesta, ali nisu primećene povrede.
 
U sudaru dva vozila na uglu Novosadskog sajma i Branimira Ćosića, povređen je mladić (28) koji je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra. Do udesa je došlo oko pola dva posle podne. 
 
Biciklista (50) je oboren na uglu Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića u 15 i 17. Nakon inicijalnog zbrinjavanja i ukazane prve pomoći, muškarac je prevezen u KCV na odeljenje hirurgije. 
 
Tri lica povređena su u sudaru tri vozila u Futogu na uglu ulica Rade Kondića i Grmečke. Jedan od povređenih, muškarac (32) je prevezen u Urgentni centar na hirurgiju, dok su muškarac (48) i žena (30) pregledani na licu mesta i ostavljen im je uput da se u slučaju pogoršanja jave hirurgu.
 
Muškarac (37) povređen je u sudaru dva vozila oko 16 časova u ulici Bajči Žilinskog kod firme "Polet. Nakon ukazane prve pomoći na licu mesta, on je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika