Dvoje povređeno u udesu na Mišeluku

Dve osobe povređene su u udesu koji se proteklog dana dogodio na Mišeluku.
Dvoje povređeno u udesu na Mišeluku
Foto: 021.rs

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj za 021.rs kaže da se nezgoda dogodila u 17:39 časova na Mišeluku, kod Molove pumpe.

U sudaru dva vozila su povređena dva muškarca od 37 i 33 godine.

Obojica su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar da dalju dijagnostiku i lečenje.

  • viki

    17.12.2020 14:15
    semafor
    Ako ste dozvolili i pumpu na toj raskrsnici, postavite i semafor. Jako opasan izlazak na taj deo puta. Presecate duplu traku kad se skreće ulevo, a sad još i pumpa, na koju se ide pravo, a sa desne strane nema ograničenja brzine, da prilazite naselju. Nek vam je Bog u pomoći.
  • ZB

    14.12.2020 18:47
    Sa mesta događaja
    @Zoran, Bio prisutan jedan pokušao preći na pumpu a drugi je divljački pretekao mene i kolonu vozila svo vreme gazio po gasu išao je bar 100+ km na pravcu ka pumpi ona glavnom putu za Petrovaradin.
  • djenkinim stopama

    14.12.2020 11:03
    Srbija zemlja snova
    da li je opasnije skrenuti levo ili pravo na pumpu? Ako ne ispostujes saobraćaj koji dolazi s desna it pravca Paragova, imas svakako problem. Kako otići na molovu pumpu?
    Veci problem su mali Flojdovi sa besnim kolima sa puno konja a problematicnom stanju vozila, bezobzirnošcu kojom uvlace nas normalne u problem. Ja na potezu Museluka vozim kriticnim danima polako, obazrivo i sa zadrskom i kad mi je zeleno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika